С Ъ О Б Щ Е Н И Я

Пример за мигащ текст

   АКТУАЛНО:   На 21.11.2017 г. в ЦВК беше представена книгата на о.р.полк. А.Кременлиев и проф. Б.Асенов " Владо Тодоров - генералът, разузнавач". На събитието присъстваха представители на президентството, ДАР, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, неправителствени организации, медии, колеги и много гости. 

   Благодарение любезното съдействие на телевизия "АЛФА" ви предлагаме TV интервю с авторите на книгата.  <КЛИКНИ ТУК! >

   Съобщаваме ви, че Новогодишното тържество на Асоциацията на разузнавачите ще се състоина 21.12.2017 г. в ЦВК от 18.00 ч. Подробности в офиса на АРЗ.

   Управителният съвет на Асоциацията на разузнавачите най-сърдечно честити на колегите от АРЗ навършили кръгли годишнини през 2017 г. и им пожелава здраве и житейски радости.

   __________________________________________ Т Е М А Т И Ч Н И __________________________________________

   TV интервю на Г. Симеонов от 12.09.2017 г., председател на УС на АРЗ, предоставено ни от телевизия "АЛФА"   <кликни тук >

   Интервю на Горан Симеонв, Председател на УС на АРЗ, публикувано в седмичника "жълт Труд" 26 април-2 май 2017 г.  ( прочети )

   Гледайте в "ЛИЦЕ В ЛИЦЕ" от 15.03.2017 г. участието на Горан Симеонов на тема " Напрежение между Турция и Европейския съюз.Какви са рисковете за България?" ИНТЕРВЮТО Е ВЪВ ВТОРАТА ЧАСТ НА ПРЕДАВАНЕТО !    <КЛИКНИ ТУК >

   TV интервю на Г. Симеонов от 02.03.2017 г., председател на УС на АРЗ, предоставено ни от телевизия "АЛФА"   <кликни тук >

    Интервю на Горан Симеонв, Председател на УС на АРЗ, "Отглеждането на протурски партии трови отношенията с Анкара", дадено за сайта"Епицентър" - 14.02.2017 г.  ( прочети )

   Интервю на Горан Симеонв, Председател на УС на АРЗ, "Води се открита кибервойна за стотици милиони", дадено за сайта"Епицентър" - 16.02.2017 г.  ( прочети )

   TV интервю на Г. Симеонов, председател на УС на АРЗ, предоставено ни от телевизия "АЛФА" на тема " Турция иска ревизия на Лозанския договор."  <кликни тук >

   Статия на Атанас Кременлиев, член на АРЗ, "РАЗМИСЛИ ЗА РАЗУЗНАВАНЕТО", изпратена за сайта ни.  ( прочети )

------------------------------------------------------- nav

HTML marquee Tag