Тук ще публикуваме получени от Вас мнения, препоръки, критични бележки и други, свързани с АРЗ и разузнаването като цяло. Нецензурни писма и такива, разкриващи секретна информация няма да бъдат публикувани.

     ! За връзка с нас ползвайте адресa на електронната ни поща: arz@mail.bg   или посочените на сайта ни телефони.

Писмо от читателка по повод публикациите за 50-годишнината на НТР - декември 2009г.   

Писмо от читател по повод случея с Желяз Андреев от Добрич, който бе арестуван заради искане на САЩ да бъде екстрадиран - април 2018г.   

Писмо от Тихомир Стойчев. " За своеволията и отговорностите в международните отношения" - април 2018г.   

     ПИСМО ОТ НАШ ЧИТАТЕЛ :   Здравейте!
    Проявявам интерес към вашия сайт и следя публикациите в него. Особенно ме впечатлиха видеото на Николай Цанов за научно-техническото разузнаване (НТР) и участието на Горан Симеонов в предаването „Не се страхувай“. Там беше представена книгата за ръководителите на българското разузнаване и дори успях да си я доставя. И двете бяха много аргументирани в разкриване на ред истини за българското разузнаване преди 1989 г и неговият принос за страната ни. Третият материал, който според мен също е много интересен е статията на инж. Иван Пехливанов за България, която загубихме. В съответствие с духа на тези публикации, отразяващи постиженията на страната ни, искам да ви предложа да публикувате за вашите читатели едно видео на телевизия "Евроком" за България и НТР и едно предаване за Костадин Чакъров, дългодишен съветник в Държавния апарат на НРБ. И двете предавания са много обективни и съдържат истини, които сега услужливо се премълчават.
    С уважение: В. Петров
    Тези предавания може да ги видите тук: БЪЛГАРИЯ и НТР       СЪВЕТНИКЪТ - Интервю на К.Чакъров